. Motor Club Hoeselt - Sponsors

Motor Club HOESELT vzw

 

 

Sponsors

 

Drukkerij JANSEN 

 

 

Drukkerij Jansen is een van de gevestigde waarden in Zuid-Limburg. Reeds in het grafische vak actief sinds 1968 en vanaf 1982 als zelfstandig drukker.

In het begin was het bedrijf een eenmanszaak maar gestadig groeide het tot een bedrijf met 11 medewerkers. Dat het bij ons goed om werken is, bewijst de lange loopbaan van ons personeel. Sinds 2005 werken wij nog steeds met hetzelfde team die weten wat drukken en afwerken is.

Wij hebben geen vertegenwoordiger aangezien de klanten ons zelf weten te vinden. Hierdoor kunnen wij uiterst scherpe prijzen aanbieden. Met 11 vakmensen staan wij steeds klaar om een oplossing te bieden, ook voor complexe zaken.

 

Luxe drukwerk, alle commercieel- en familiedrukwerk, mappen, parkeerkaarten, wobblers, doosjes, boeken worden door ons gerealiseerd. Alles wordt binnenshuis gedaan: drukken, afwerken, veredeling van drukwerk, UV- en kras- of braille inkten, blind- en foliedruk.

Niet enkel drukken van brochures, ook de afwerking, nieten, spiralen, gelijmd, genaaid en genaaid met hardcover, schroeftechniek gebeurt in onze eigen drukkerij. Lamineren met gloss, mat of soft laminaat. Ook voor kleine oplages kan men terecht.

 

De laatste jaren is het digitale drukwerk een must geworden, en ook daar staan wij op de bovenste trede van de ladder. Als eerste in Limburg bezitten wij een digitale Ricoh-printer die zowel de quadri kleuren kan printen met als supplementen wit en vernis.

Ook op gebied van milieu proberen wij ons steentje bij te dragen: de helft van onze stroom genereren we zelf, al onze gebouwen zijn voorzien van ledverlichting en dat alleen levert een besparing van 12% op stroomverbruik.

www.drukjansen.be

 

 

ELEKTRO HAUBEN YVES SELEXION

 

 

 Wij bieden u een compleet & hoogwaardig productengamma aan met 100% kennis van de allernieuwste technologieën.

Bilzersteenweg 44 bus 1 
3730 Hoeselt
089 23 42 14 / 0496 28 69 20

www.elektrohauben.be
info@elektrohauben.be

 

 

PALMAERS Verhuur

 

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar een begrip in Bilzen, Hoeselt en ver daarbuiten. 

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verhuren van allerhande machines voor bouw-, hout-, metaal- en tuinsector. Ons machinepark is de laatste jaren enorm in aantal en diversiteit gegroeid zodat we een belangrijke speler zijn op de verhuurmarkt. En ook vandaag nog wordt het gamma uitgebreid met nieuwe machines. Vindt u iets niet terug op de website, aarzel niet om contact op te nemen met onze baliemedewerkers, het is goed mogelijk dat we u toch kunnen helpen.

Palmaers verhuur beschikt over jonge, ervaren en gekwalificeerde medewerkers welke u graag op al uw vragen zullen beantwoorden. Bij onze baliemedewerkers kan u steeds terecht om de meest geschikte oplossing te bespreken of een passende offerte aan te vragen.

Wij staan erop dat bij elke verhuring de werking van de ingehuurde machine deskundig wordt uitgelegd en dat aan de gevraagde afhaal- en/of levertermijnen gevolg wordt gegeven.

Het verhuurprogramma is zo samengesteld waar zowel vakman, aannemer, doe-het-zelver hun gading in vinden. Voor zowel de kleine klus als het grote werk beschikken we over aangewezen machines.

 www.palmaersverhuur.be