. Motor Club Hoeselt - Federaties

Motor Club HOESELT vzw

 

 

Federaties

Vriendschapsrit 2018 te Barcelonette.

Het Hemelvaartweekend is al jaren een vaste afspraak voor alle recreatieve motorrijders. Tijdens dit verlengde weekend organiseert een Belgische club in samenwerking met een lokale motorclub de BMB Vriendschapsrit. Van 9 mei tot 12 mei 2018 zal MC Les Petits Gris alle motorrijders verwelkomen in Barcelonette gelegen in de prachtige streek van de Franse Haute-Provence. De club heeft het volledige activiteitenprogramma klaar en ook de inschrijvingen werden geopend. Voor alle info klik op de PDF bestanden hieronder of bezoek de website (link is external) www.mclespetitsgris.be

 

De FMWB heeft een nieuwe voorzitter.

  

De FMWB, de Waalse vleugel van de BMB, hield gisterenavond, 27 september, in Namen een buitengewone Algemene Vergadering om een nieuwe voorzitter te verkiezen naar aanleiding van het ontslag van Dhr. Claude Danis die in maart dit jaar verkozen was. Er waren 4 kandidaten voor deze functie: Robert Gysembergh, Christian Dejasse, Didier Frérot en Thierry Klutz. Na de eerste stemronde werd Didier Frérot met een meerderheid van stemmen tot nieuwe FMWB voorzitter verkozen voor een termijn van 4 jaar (tot aan de Algemene Vergadering in 2020).

Didier Frérot was eerder al BMB bestuurder en maakte vroeger deel uit van de BMB Commissie Motorrijden in de Vrije Tijd. Hij is alom gekend als een fervent motorrijder met een uitgebreid palmeres in de nationale en internationale toeristische kampioenschappen van de BMB.

We wensen Didier veel succes toe!